Utežena Odeja za Otroke Gravity®

KUPITE ZDAJ Preberite več

Utežena Odeja za Otroke Gravity® Najvišje kakovosti
ročno izdelana odeja za otroke

Gravity Blanket je za otroke idealen terapevtski pripomoček, ki podpira delo pri motnjah v razvoju in senzorični integraciji.

GRAVITY WEIGHTED BLANKET

Utežena Odeja za Otroke Gravity® Terapevtsko orodje

Gravity Blankets za otroke so odlična terapevtska podpora za malčke iz spektra avtizma ali s trisomijo 21. Obtežene odeje sproščajo mišice in pozitivno vplivajo na živčni sistem, zato so idealne tako kot del terapije ali kot alternativa običajni otroški odeji. Vsi otroci, tudi tisti brez zdravstvenih težav, lahko izkoristijo njegove pomirjujoče lastnosti. Mnogi starši nas obveščajo, da so Gravity Blankets za otroke bistveno izboljšale kakovost spanja njihovih otrok!

GRAVITY WEIGHTED BLANKET

Utežena Odeja za Otroke Gravity® Pozitiven učinek na živčni sistem otroka

Lastnosti Gravity Blanket za otroke zagotavljajo nežen pritisk, ki ga otrokov živčni sistem prepozna kot spodbudo za sprostitev. Poleg tega kožni receptorji, ki prepoznajo rahel pritisk na telo, gradijo zavedanje o položaju telesa v danem času in prostoru, kar deluje tudi pomirjujoče. Zaključek? Bolj umirjen otrok in bolj trden spanec.

GRAVITY WEIGHTED BLANKET

Utežena Odeja za Otroke Gravity® Utežena odeja za otroke vsak dan

Pozitiven učinek uteženih odej na spanec in počutje je znanstveno dokazan, zato so Gravity Blanket za otroke zdaj certificirani medicinski pripomočki. So del vsakodnevne terapije specialistov in podpirajo številne starše pri delu na senzoričnem razvoju ali učinkovitejšem spanju svojih otrok.

GRAVITY® WEIGHTED BLANKET

Utežena Odeja za Otroke Gravity® Samodejna sprostitev telesa

Obtežena odeja za otroke uporablja zelo nežen pritisk, tako da stimulirani kožni receptorji skoraj samodejno sprožijo sproščujočo reakcijo po telesu. To je znanstveno dokazana reakcija vzroka in posledice!

KUPITE ZDAJ
GRAVITY WEIGHTED BLANKET

Utežena Odeja za Otroke Gravity® Pokrov mehak kot plišast medvedek

Gravity Blanket je izdelana iz 100% Nicki tkanine in ima na eni strani majhen kvadratni vzorec. Otroci ga lahko objemajo kot mehko ljubko igračo! Gravity Blanket lahko operete v pralnem stroju ločeno (do 40 ℃).

KUPITE ZDAJ

Utežena Odeja za Otroke Gravity® Poskrbite za boljši spanec

Akcija!

Utežena Odeja za Otroke Gravity®

(Kliknite za prikaz mnenj)

Vse naše blago je odposlano v 7 delovnih dneh