Medijski komplet

Naša zgodovina

Senso-Rex, podjetje za gravityblankets.si, je bilo ustanovljeno leta 2013 iz nuje. Majhen avtističen deček je hitro potreboval obteženo odejo, a večina odej, ki so na voljo na trgu, ni bila cenovno dostopna. Zato so se ustanovitelji Senso-Rexa odločili, da odejo izdelajo sami. Potem, ko smo začeli z eno samo odejo, se je koncept hitro razširil.

Odeje so sprva izdelovali v majhnem stanovanju in prodajali predvsem na Poljskem. Sedaj se nahajamo v veliki, moderni stavbi z več kot 50 zaposlenimi. Stranke z vsega sveta kupujejo naše Gravity® Blankets odeje. Zahvaljujoč trdemu delu naših ljudi (za katere verjamemo, da so srce našega poslovanja), je vsaka odeja skrbno izdelana in izdelana.

Naše podjetje ponuja enake možnosti zaposlovanja in postavlja standard za dobro delovno okolje, v katerem se vsak zaposleni počuti udobno in cenjeno. Naši zaposleni so vseh starostnih skupin in prispevajo svoje edinstvene sposobnosti. Vključevanje duševno in telesno prizadetih oseb v različne vidike proizvodnega procesa je za nas pomembno. Ponosni smo na naše visokokakovostne odeje Gravity®, proizvedene s trajnostnim in okolju prijaznim proizvodnim procesom, ki v celoti poteka v EU.

Svojo odgovornost, da svojim strankam, otrokom ali odraslim, ponudimo najboljše možne izdelke in skrb, jemljemo zelo resno. Naše odeje Gravity® so zasnovane za miren in zdrav spanec. Naše podjetje želi tudi zagotoviti našim zaposlenim odličen prostor za vsakodnevno delo.

Naša želja in cilj je doseči čim več ljudi, ki imajo koristi od Gravity® Blanket odej. Bolnišnice, domovi za starejše in šole so izjemno zainteresirani za naše izdelke. Ohranjamo visoke standarde in bomo še naprej širili svoje poslovanje, da bi pomagali čim več ljudem, ki trpijo zaradi stresa, težav s spanjem ali razvojnih motenj, kot so ADHD, avtizem, Aspergerjev ali Downov sindrom. Prizadevali smo si, da bi Gravity® Blanket uveljavili kot vodilni izdelek na trgu Združenega kraljestva.

Logotipi Gravity Blanket®

Logotipi se lahko uporabljajo samo z dovoljenjem gravityblankets.si

Gravity Blanket Logo

Gravity Blanket logo with shape

Slike

Slike se lahko uporabljajo samo z dovoljenjem gravityblankets.si

Slike visoke ločljivosti lahko prenesete tukaj: Slike visoke ločljivosti

Gravity Blankets

gravity blanket

    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrnitev v trgovino
      Izračunaj pošiljanje