O nas

Senso-Rex, podjetje za Gravity Blankets®, je bilo ustanovljeno leta 2013 iz nuje. Avtističen deček je nujno potreboval obteženo odejo, a večina izdelkov, ki so bili na voljo na trgu, preprosto ni bila dostopna. Zaradi tega so se ustanovitelji Senso-Rexa odločili, da bodo odejo izdelali sami. Hitro smo iz ene odeje prešli na številne.

Odeje so sprva šivali v majhnem stanovanju in prodajali predvsem na Poljskem. Sedaj se nahajamo v veliki moderni stavbi in zaposlujemo več kot 50 ljudi. Stranke z vsega sveta kupujejo naše obtežene odeje. Zahvaljujoč trdemu delu naših ljudi (za katere verjamemo, da so srce našega poslovanja), je vsaka odeja skrbno izdelana. Pozitivni in pošteni odnosi med našo ekipo prispevajo k odličnemu delovnemu okolju, ki je prijetno za vse. Imamo zaposlene iz različnih starostnih skupin in vsak od njih ponuja svoj edinstven vpogled in značaj. Velik pomen pripisujemo duševno in telesno prizadetim osebam kot del proizvodnega procesa. Ponosni smo na naše visokokakovostne Gravity Blankets® odeje, ki so izdelane s trajnostnim in okolju prijaznim proizvodnim procesom, ki v celoti poteka v EU.

Zelo resno jemljemo svojo odgovornost, da svojim strankam ponudimo najboljše možne izdelke – ne glede na to, ali so otroci ali odrasli. Namen Gravity Blankets® je zagotoviti miren in zdrav spanec ter zagotoviti, da imajo zaposleni vsak dan odličen prostor za delo.

Naša želja in cilj je doseči čim več ljudi, ki imajo koristi od naših obteženih odej. Bolnišnice, domovi za starejše in šole so izjemno zainteresirani za naše izdelke. Ohranjamo visoke standarde in bomo še naprej širili svoje poslovanje, da bi pomagali čim več ljudem, ki trpijo zaradi stresa, težav s spanjem ali razvojnih motenj, kot so ADHD, avtizem, Aspergerjev ali Downov sindrom. Trudimo se, da bi uveljavili svoj položaj kot vodilni na trgu v Nemčiji, Združenem kraljestvu in na Poljskem.

Za dodatna vprašanja obiščite naša pogosta vprašanja ali nam pustite sporočilo.

    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrnitev v trgovino
      Izračunaj pošiljanje