Pravilnik o zasebnosti

Gravityblankets.si

 

 1. Splošne določbe

Te določbe predstavljajo pravilnik o zasebnosti (v nadaljnjem besedilu “Pravilnik o zasebnosti”), ki določa informacije v zvezi z zbiranjem in obdelavo podatkov, vključno z osebnimi podatki uporabnikov storitev (storitev), ki jih zagotavlja Nelkan Group Sp. z o. o. s sedežem na ul. Księcia Witolda 49, 50-202 Wrocław, Polska, s številko NIP: 8982272677, REGON: 520964913, KRS: 00009462238.

  1. Osebni podatki

Gravityblankets.si se po najboljših močeh trudi zagotoviti, da njihovo upravljano spletno mesto http://gravityblankets.si uporabnikom omogoča ogled spletnega mesta in oddajo naročil. Zato vas zaradi zagotavljanja varnosti in udobja vseh opravljenih nakupov vljudno obveščamo, da soglašate, da uporabljamo piškotke in druge osebne podatke, ki jih prostovoljno navedete ob obisku spletnega mesta. Vsi podatki, ki jih boste zahtevali za naročilnice, so obvezni za delovanje ali zagotavljanje storitev spletne strani. Oddaja podatkov je prostovoljna. Če pa podatkov ne posredujete, bodo operacije, ki zahtevajo takšne podatke, blokirane.

 1. Vrste podatkov in nameni uporabe
 • Javno dostopni osebni podatki

Osebni podatki, posredovani na spletnih mestih Gravityblankets.si ob oddaji komentarjev, mnenj itd., so javno dostopni vsem obiskovalcem spletnih mest, ki vsebujejo takšne podatke. Gravityblankets.si ne more zaščititi uporabnikov pred posamezniki ali podjetji, ki bi te podatke lahko uporabili za vzpostavitev stika z uporabniki. Zato ti podatki niso predmet Pravilnika o zasebnosti.

 • Cookies

Gravityblankets.si samodejno zbira podatke, vključene v piškotke, med uporabo spletnega mesta spletne trgovine. Piškotki so majhne besedilne datoteke, poslane v uporabnikov računalnik, da ga identificirajo za izvajanje določenih operacij – na primer v obliki preverjanja pristnosti ali zbiranja statističnih podatkov ali arhiviranja podatkov v kontaktnih in naročilnih obrazcih.

Piškotki so neškodljivi za uporabnikov računalnik in podatke. Delujejo, če jih uporabnikov brskalnik sprejme in niso izbrisani s trdega diska. V številnih primerih internetni brskalniki samodejno privzeto sprejmejo piškotke. Kljub temu je mogoče kadar koli urediti nastavitve brskalnika za piškotke, zlasti za blokiranje samodejne uporabe datotek ali obveščanje uporabnika o vsakem primeru, v katerem so bile prenesene. Podrobne informacije o možnostih in načinih ravnanja s piškotki so na voljo v programski opremi brskalnika. Storitve ali nekatere njihove funkcije morda ne bodo delovale pravilno brez piškotkov.

 • Naročnina na glasila

Za naročanje na elektronske in brezplačna glasila Gravityblankets.si je potrebno razkriti uporabnikov e-poštni naslov in druge podatke, na primer ime itd., v ustrezni obliki. Tako pridobljeni podatki se dodajo na poštni seznam spletnega mesta.

 • Sporočila

Gravityblankets.si si pridržuje pravico do pošiljanja sporočil uporabnikom, ki so razkrili svoje podatke in soglašajo, da se njihovi podatki obdelujejo v skladu s politiko zasebnosti. Sporočila so informacije, ki so neposredno povezane s spletnimi mesti, storitvami in izdelki (npr. popusti), nekomercialna komunikacija (npr. želje in osebni komentarji) in komercialne informacije (poštna sporočila, posebne ponudbe, oglasi in drugi marketinški materiali).

Gravityblankets.si lahko uporabi e-poštni naslov uporabnika za pošiljanje informacij o izdelkih ali storitvah, ki so enaki ali podobni predhodno naročenim. To velja le, če uporabniki navedejo, da ne nasprotujejo kontaktiranju v te namene. Uporabnik ima v kateri koli fazi pravico do preklica dovoljenja za uporabo osebnih podatkov za namene neposrednega trženja. V ta namen ne oklevajte in uporabite naš e-poštni naslov

 • Drugi obrazci

Vprašalniki, pojavna okna in druga sporočila, ki se pojavljajo na spletnih mestih Gravityblankets.si v zvezi s storitvami, izdelki ali spletnimi mesti, ki jih ne upravlja Gravityblankets.co.uk, niso predmet določb tega pravilnika

 1. Pravice uporabnikov

Uporabniki, ki razkrijejo svoje osebne podatke, imajo pravice, določene v Zakonu o varstvu osebnih podatkov z dne 29. avgusta 1997 (prečiščeno besedilo Dz.U. iz leta 2002 št. 101, točka 926 s spremembami), vključno s pravico zahtevati, da se podatki dopolnjeni, posodobljeni, popravljeni ali njihova obdelava začasno ali trajno ustavljena ali popolnoma izbrisana, če so nepopolna, zastarela, neresnična ali so bila zbrana v nasprotju z zgornjim zakonom ali če niso več potrebna za ta namen za katere so bili zbrani.

Uporabnik lahko kadar koli zahteva izbris osebnih podatkov s e-pošto na

Gravityblankets.si uporablja tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito vseh zbranih osebnih podatkov pred nepooblaščenimi dostopa ali neprimerne uporabe s strani nepooblaščenih oseb.

 1. Spremembe pravilnika o zasebnosti

Gravityblankets.si si pridržuje pravico do sprememb v politiki zasebnosti. Trenutna politika zasebnosti velja za vsakega uporabnika spletnih mest Gravityblankets.si. Vse spremembe v Politiki zasebnosti so sporočene na spletnih straneh.

 1. Dodatne informacije

V primeru kakršnih koli vprašanj ali dvomov v zvezi s politiko zasebnosti Gravityblankets.si vljudno prosi uporabnike, da jih kontaktirajo na naslednji elektronski naslov:

  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaVrnitev v trgovino
   Izračunaj pošiljanje