Proizvedene v Evropi

Tkanine in proizvodnja

Odeje Gravity® so ročno izdelane iz 100 % organskega španskega bombaža, certificiranega s strani Oeko Tex Standard 100. Številne kvadratne plošče, napolnjene s steklenimi mikroperglicami, prečkajo odejo. To zagotavlja enakomerno porazdelitev teže po celotni odeji.

Kljub običaju polnjenja obteženih odej s plastičnimi perlami smo se odločili za steklene, ker so kakovostnejše in imajo bolj občutljiv občutek.

Proizvedeni so na Češkem in so sestavljeni iz 85 % silicijevega dioksida (SiO2) in natrijevega oksida (Na2O).

Steklene mikrokroglice pomagajo ohranjati odeje zračne. Zahvaljujoč zračni prepustnosti temperatura pod odejo ostane uravnotežena in ustvarja prijeten občutek toplote.

device for the manufacture of weighted blankets
device for the manufacture of weighted blankets

Celoletne prevleke za utežene odeje Gravity® in Balance® so šivane na Poljskem in izdelane iz 100 % mehkega velurja in pliša. Ena stran je gladka, druga pa ima kvadratni vzorec. Obe strani sta prijetni in nežni do kože.

Poletne prevleke so narejene iz kombinacije bombaža in žameta ali pa so na obeh straneh 100% bombaž. Vse vzorce natisnemo na posebej prilagojenem tiskalniku v našem proizvodnem obratu.

Vse obtežene odeje so primerne za alergike, saj so hipoalergene. Spodbujamo trajnostno proizvodnjo ob upoštevanju ideje, da so gospodarska učinkovitost, družbena odgovornost in varstvo okolja neločljivi.

Certificirani materiali, trajnostni proizvodni proces in vzdrževanje poštenih delovnih pogojev so naše najpomembnejše predpostavke. Električno energijo za svojo proizvodnjo prejemamo iz sončne energije in ločujemo proizvodne odpadke. Poleg tega v del proizvodnega procesa vključujemo osebe z motnjami v duševnem ali fizičnem razvoju. Uporabljamo samo okolju prijazno in biološko razgradljivo embalažo.

Organski bombaž

Proizvedene v Evropi

Trajnostna proizvodnja

100% Vegan

Antialergijske

Najboljša kakovost

Če imate dodatna vprašanja, obiščite našo FAQ stran ali nam pošljite e-pošto na naslov shop@gravityblankets.si.

OGLEJTE SI ODEJO
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrnitev v trgovino
      Izračunaj pošiljanje