Zavestna, trajnostna in poštena proizvodnja

Ustvarjamo terapevtske izdelke, ki so dobri za ljudi in okolju prijazni. Da bi bili uspešni, prevzemamo odgovornost za svoja dejanja že od samega začetka proizvodnega procesa in vse odločitve sprejemamo z zavedanjem trajnosti in integritete.

Naši materiali

Utežene odeje, izdelane v harmoniji

Za nas sta trajnost in kakovost v strogi harmoniji med seboj, saj uporabljamo le hipoalergene materiale brez pesticidov. Smo proti zlorabam delavcev, slabim delovnim pogojem in prekomernemu izkoriščanju virov. Prepričani smo, da so samo trajnostni materiali dobri za kožo.

Za proizvodnjo naših uteženih odej uporabljamo samo ekološki bombaž iz Španije, ki ima OEKO-TEX® certifikat. Z dobavitelji smo v neposrednem stiku, zaradi česar spremljamo spreminjajoče se razmere.

Vsi naši izdelki so izdelani po tem principu. Naše terapevtske blazine so polnjene z jelkovo volno iz Avstrije. Les prihaja iz trajnostnega kmetovanja in se pridobiva iz odmrlih ali naravno podrtih dreves. Nobenega drevesa ne posekamo.

cotton flower
weighted blanket without cover

Naša proizvodnja

Lastna in trajnostna proizvodnja v Evropi

Naše podjetje ima sedež na Poljskem, kjer smo v zadnjih letih veliko vlagali v njegov razvoj. Želimo, da celotna proizvodnja ostane v naših rokah. Le tako smo lahko prepričani, da gre vse po naših zamislih.

V našem proizvodnem obratu uporabljamo zeleno energijo, kot je sončna energija ipd. Kot podjetje, ki se ukvarja predvsem s tekstilom, dajemo velik pomen pravilnemu odlaganju in ločevanju odpadkov. Z donacijami ustanovam in organizacijam (več o tem v nadaljevanju) podaljšujemo življenjski cikel vrnjenih odej in s tem preprečujemo materialno zapravljanje in množenje nepotrebnih, dodatnih odpadkov.

Tukaj smo! Bližina sosednjih evropskih držav nam je zelo pomembna in je v več pogledih prednost. Le tako lahko ohranimo kratke dostavne poti ter prihranimo stroške in energijo za okolje.

Naša ekipa

Ustvarite zavedanje na vseh ravneh

Ne potrebujemo popolnosti, temveč nadaljnji razvoj. Da bi kot podjetje spodbujali trajnost, je bila naša skrb ustvariti okoljsko zavest med vsemi zaposlenimi. Zahvaljujoč posebej organiziranemu izobraževanju, specifičnim smernicam in navodilom smo zgradili trdne temelje. To nas podpira in motivira k odgovornemu ravnanju ob vsakem novem delovnem dnevu.

Za nas se odgovorno vedenje ne konča pri ljudeh. Naše podjetje izplačuje poštene plače in ustvarja poštene delovne pogoje. Verjamemo, da so vsi enakovredni, zato do vsakega delavca ravnamo z enakim spoštovanjem, kot si ga zasluži. To velja tudi za invalide, ki jih že od samega začetka zaposlujemo in podpiramo v našem proizvodnem obratu.

hands of people holding a tree branch
weighted blanket grey

Naša zaveza

Utežene odeje za vsakogar

Naš cilj, da bi bile naše terapevtske odeje dostopne vsem, izhaja iz prepričanja, da lahko obtežene odeje pozitivno vplivajo na vsakogar - izboljšajo počutje ali ublažijo motnje spanja, bolečine ali simptome bolezni.

PREVERITE ODEJE
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrnitev v trgovino
      Izračunaj pošiljanje